Over Brabeau

Vertrouwd en verrassend. Verwarmend en verfrissend. Dat is Brabeau. Het bijzondere, nieuwe tijdschrift over Noord-Brabant, óns Brabant. De nieuwe Brabeau is vanaf 5 juli 2012 te koop in tijdschriftenwinkels en supermarkten van Brabant en vér daarbuiten.

 

Waar het over gaat…
Brabeau is een glossy magazine over de kwaliteit van het leven in Brabant. Het gaat over wat er écht toe doet. Over wonen en leven, mensen en verhalen, natuur en cultuur, toen en nu, eten en winkelen. Over eigenheid! Brabeau, met de klemtoon op ‘beau’, is trots op het mooie Brabant.

Genieten met een zachte G

Genieten van ons Brabant. Genieten met een zachte G. Dat is de boodschap van Brabeau. Het magazine wil een inspiratiebron zijn met verrassende woonomgevingen, winkels, natuur, échte mensen wetenswaardigheden en uitgaanstips. Daarom in elk nummer: wonen, tuinen, natuur, cultuur, ambacht, geschiedenis, culinair, evenementenagenda en het Brabeau Bulletin met nieuws, boeken, winkels, uitgaanstips en shopping.

Dichtbij
Brabeau is in de winkel te vinden op de plank met tijdschriften die zich voornamelijk richten op het buitenleven; bladen als Seasons, Buitenleven, Landleven. Brabeau onderscheidt zich hiervan met doelgroep en inhoud. De onderwerpen die aan bod komen, gaan over de directe leefomgeving van de lezers. Brabeau is altijd heel dichtbij.

De lezers
Voor de lezer van Brabeau staat de liefde en waardering voor de eigen leefomgeving voorop. Genieten van het leven, eigenheid, oorspronkelijkheid en kwaliteit. Hij en zij zijn breed geïnteresseerd en willen actief zijn in de eigen regio. Welstand en kwaliteit van leven zien we terug in hun huis, interieur, tuin, eten, uitgaan en ontspanning.

Reacties zijn gesloten.