Puzzel & win

Puzzel mee & maak kans op laarzen van Dubarry


De prijs

2x een paar enkellaarzen van Dubarry t.w.v. € 199 of € 299
De stijlvolle en comfortabele enkellaarzen van Dubarry, de Chelsea boots, zijn er voor zowel mannen als vrouwen. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van waterafstotend leer. De elastische inzet zorgt voor een mooie aansluiting rond de voet en maakt dat je de laars makkelijk aan kunt trekken. Voor extra comfort is de laars uitgerust met een waterdicht en ademend Gore-Tex-membraan waardoor je voeten droog blijven als het regent. De rubberen buitenzool biedt grip op glad en oneffen terrein.

De Waterford laarsjes voor vrouwen zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 42 in de kleuren Walnut, Mahogany en Chestnut, prijs € 199.

De Antrim laarzen voor mannen zijn er in de maten 40 t/m 47 in de kleuren Old Rum, Mahogany, Java en Walnut, prijs € 299.
Over Dubarry
Dubarry is een Iers lifestyle-merk met een rijke en lange geschiedenis; het bestaat al meer dan 75 jaar. De collectie omvat een voorjaars- en een najaarscollectie: schoenen, laarzen, kleding, tassen en accessoires. Stijl en uitvoering zijn geïnspireerd op het ruige indrukwekkende Ierse landschap. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt op de site.

www.dubarry.nl

Zo doe je mee

Los het kruiswoordraadsel op en breng letters uit de puzzel over naar gelijk genummerde vakjes in het kleine diagram. Daar ontstaat bij juiste oplossing de naam van een bijzonder stukje Brabant. De naam van deze locatie kun je insturen als oplossing om mee te dingen naar de prijs. Insturen vóór 20 februari 2019.


Bedank tekst
Mooie
verhalen
over toen

Klik hier & lees
Cadeaukaart

Om uit te printen en mee te geven bij een cadeau-abonnement of los nummer van Brabeau

• Download