Puzzel & win

Puzzel mee & maak kans op design-cadeaus.
De prijs
3x Goodiebag met exclusieve cadeaus t.w.v. € 140
Voor drie winnaars ligt er een unieke goodiebag klaar met design-accessoires ontworpen door Wanda van Riet, ontwerper/bedenker van het Brabantse label Hendrik’. Wanda liet zich inspireren door de prachtige prenten uit de unieke natuurhistorische boeken uit de Brabant-Collectie. De meeste van deze design-accessoires zijn ook te koop via de webwinkel van Hendrik’, www.hendrik.nu De boekenlegger en het notitieboekje zijn relatiegeschenken van de Brabant-Collectie en niet te koop. De inhoud: 1. Notitieboek A5 formaat met stofomslag in twee varianten & Boekenlegger in hoes. 2. Dubbele wenskaarten, 10 stuks met enveloppen in doos. 3. Theedoek, vervaardigd door het Textiel Museum Tilburg. 4. Zijden shawl met tweezijdig dessin. 5. Gevoerde tas van canvas katoen.


De Brabant-Collectie
De goodiebags worden beschikbaar gesteld door de Brabant-Collectie. 180 Jaar geleden werd In Den Bosch Het Provinciaal Genootschap voor kunsten en wetenschappen In Noord-Brabant opgericht. Al in de prille beginjaren verzamelde de genootschapsbibliotheek prachtige topstukken waaronder Nederlandsche vogelen van Nozeman en Sepp (1770-1829), de Natuurlyke historie der insekten van Rösel von Rosenhof (1783) en Flora Batava van Kops (1800-1934). De Brabant-Collectie is beheerder van deze prachtboeken. De kleurrijke tekeningen over ‘alles wat groeit en bloeit’ zijn inspiratiebron geweest voor de unieke design-stukken.
Bezoekadres: Universiteitsbibliotheek Tilburg, gebouw L, Warandelaan 2, 5037 AB Tilburg

www.brabantcollectie.nl

Zo doe je mee
Los de kruiswoordraadsel op en breng letters uit de puzzel over naar gelijk genummerde vakjes in het kleine diagram. Daar ontstaat bij juiste oplossing de naam van een bijzondere locatie in Brabant. De naam van deze locatie plus de plaats kun je insturen als oplossing om mee te dingen naar een van de prijzen. Insturen vóór 20 februari 2018.


Bedank tekst
Cadeaukaart

Om uit te printen en mee te geven bij een cadeau-abonnement of los nummer van Brabeau

• Download