Puzzel & win

Puzzel mee & maak kans op prachtige rozenboog

De prijs

Twee rozenbogen van Peacock t.w.v. € 165 per stuk Een mooie, kwalitatief hoogwaardige rozenboog van Peacock Garden Supports met een waarde van € 165, dat is de puzzelprijs. En er worden er twee van weggegeven. De rozenboog is gemaakt van hard verzinkt staal en voorzien van een donkergroene coating. De rozenboog kan niet roesten en de kleur blijft mooi. Afmetingen: 230 cm hoog, 150 cm breed en 40 cm diep. Inclusief bouten voor bevestiging op het terras en grondpuntstukken voor toepassing in de volle grond.


Peacock Garden Supports
Al meer dan vijfentwintig jaar ontwerpt, produceert en verkoopt Peacock Garden Supports uit Oirschot functionele en decoratieve tuinproducten. Tot de collectie behoren plantensteunen, rozenbogen, obelisken en andere praktische tuindecoraties. Sonja Pouw is de oprichtster en de drijvende kracht achter Peacock. Vanuit haar liefde voor tuinieren en kennis van planten zijn alle producten ontstaan. Kijk voor meer informatie, verkoopadressen en bestellen op:

www.peacock.nl


Zo doe je mee

Los het kruiswoordraadsel op en breng letters uit de puzzel over naar gelijk genummerde vakjes in het kleine diagram. Daar ontstaat bij juiste oplossing de naam van een bijzonder gebied in Brabant. De naam van dit gebied plus de bijliggende plaats kun je insturen als oplossing om mee te dingen naar de prijs. Insturen vóór 20 augustus 2018.


Bedank tekst
Cadeaukaart

Om uit te printen en mee te geven bij een cadeau-abonnement of los nummer van Brabeau

• Download