Puzzel & win

Puzzel mee & maak kans op design-armband


De prijs

Exclusieve zilveren armband t.w.v. € 418 .
Een strak belijnde armband van NOL Sieraden, met de hand gehamerd in zilver, ter waarde van € 418. Dat is de puzzelprijs die je kunt winnen. De armband (AG 80254.10) is gemaakt door de Brabantse edelsmid Jean-Jacques Smeijsters, hoofdontwerper en eigenaar van NOL Sieraden. De winnaar krijgt een uitnodiging om de armband  te komen ophalen in het atelier en zal dan rondgeleid worden door Jean-Jacques.


NOL Sieraden
Een sieraad van NOL is het product van aandacht, esthetiek, passie en vakmanschap, van pure focus op vormen en lijnen. Jean-Jacques Smeijsters is de ontwerper van deze unieke sieradenlijn en heeft zijn atelier in Boxtel. Zijn meesterwerken zijn strak en tijdloos maar tegelijkertijd robuust en elegant. Ieder sieraad is uniek en wordt naar wens en op maat gesmeed. Vakmanschap van Brabantse bodem. NOL sieraden zijn te koop bij geselecteerde juweliers in heel Nederland. Voor meer informatie en verkoopadressen, kijk op:

www.nol-sieraden.nl

Zo doe je mee
Los de kruiswoordraadsel op en breng letters uit de puzzel over naar gelijk genummerde vakjes in het kleine diagram. Daar ontstaat bij juiste oplossing de naam van een bijzondere locatie in Brabant. De naam van deze locatie plus de plaats kun je insturen als oplossing om mee te dingen naar de prijs. Insturen vóór 20 mei 2018.


Bedank tekst
Cadeaukaart

Om uit te printen en mee te geven bij een cadeau-abonnement of los nummer van Brabeau

• Download